ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αρχική / Ελλάδα / ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

   Καλοκαιρινά αεροπορικά ταξίδια και εκδρομές στα Ελληνικά νησιά από Θεσσαλονίκη.

   Κρήτη, Σαντορίνη, Μύκονο, Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Κως, Σάμο, Πάρο, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Ρόδο, Σκύρο, Ικαρία και Πάτμο.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Σαντορίνη Σεπτέμβριος. Πακέτα απο 4 έως 6 ημέρες με αεροπορικά εισιτήρια Aegean και Volotea, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Καλοκαιρινή Σαντορίνη. Β κατάλογος με πακέτα από 4 έως 8 ημέρες με αεροπορικά εισιτήρια Aegean - διαμονή - εκδρομές ή ενοικίαση αυτοκινήτου.

Περισσότερα...
ΜΥΚΟΝΟΣ
Καλοκαίρι στην Μύκονο, 4, 5 και 6ημερα πακέτα με αεροπορικά εισιτήρια Aegean και Volotea, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΜΥΚΟΝΟΣ
Καλοκαίρι στην Μύκονο, Β κατάλογος, 3, 4 και 5ημερα πακέτα με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΧΑΝΙΑ
Καλοκαίρι στα Χανιά, 5, 6 και 8ημερα πακέτα με αεροπορικά εισιτήρια Aegean / Ryan , διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΧΑΝΙΑ
Καλοκαίρι στα Χανιά. Β κατάλογος με πακέτα 5 έως 8 ημερών, με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Καλοκαίρι στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο, 5 έως 7ημερα πακέτα με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Καλοκαίρι στο Ηράκλειο, 5 έως 8ημερα πακέτα με αεροπορικά εισιτήρια Aegean/Ellinair/Volotea, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου.

Περισσότερα...
ΚΩΣ
Καλοκαίρι στην Κω. 5, 6 και 8ημερα πακέτα με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΚΩΣ
Καλοκαίρι στην Κω. Β κατάλογος με 6 και 8ημερα πακέτα. αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΣΑΜΟΣ
Καλοκαιρινή Σάμος. Πακέτα απο 5 έως 8 ημέρες με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΣΑΜΟΣ
Καλοκαιρινή Σάμος. Β κατάλογος με πακέτα απο 5 έως 8 ημέρες με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΠΑΡΟΣ
Καλοκαιρινή Πάρος. Πακέτα από 5 έως 8ημέρες με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΠΑΡΟΣ
Καλοκαιρινή Πάρος. Β κατάλογος με πακέτα 5 και 6 ημερών, με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΠΑΡΟΣ και ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
Καλοκαίρι στην Πάρο και την Αντίπαρο.. Πακέτα από 7 και 8 ημέρες με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΧΙΟΣ
Καλοκαίρι στην Χίο. 4, 5, 6 και 8ημερα πακέτα με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΧΙΟΣ Β τιμοκατάλογος
Καλοκαιρινή Χίος. Πακέτα 5, 6 και 7 ημερών, με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Καλοκαίρι στην Μυτιλήνη. 4, 6 και 8ημερα πακέτα με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΛΗΜΝΟΣ
Καλοκαιρινή Λήμνος. Πακέτα 5, 6 και 8 ημερών, με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΡΟΔΟΣ
Καλοκαίρι στην Ρόδο. 5, 6 και 8ημερα πακέτα με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΡΟΔΟΣ
Ιούλιο στο επερπολυτελές RODOS PALACE στην Ρόδο, εκδρομές και πακέτα 5, 6 και 8 ημερών, με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη με Aegean

Περισσότερα...
ΣΚΥΡΟΣ
Καλοκαιρινή Σκύρος. Πακέτα 6 και 8 ημερών, με αεροπορικά εισιτήρια Skyexpress, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΙΚΑΡΙΑ
Καλοκαίρι στην Ικαρία. 5, 6 και 8ημερα πακέτα με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΙΚΑΡΙΑ
Καλοκαιρινή Ικαρία. Β τιμοκατάλογος με 5 έως 8ημερα πακέτα με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...
ΠΑΤΜΟΣ
Καλοκαιρινή Πάτμος. Πακέτα 5 και 6 ημέρες με αεροπορικά εισιτήρια Aegean, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφορές ξενοδοχείων.

Περισσότερα...


MoreInfo-icon 
 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)

1
Προσωπική επαφή & φροντίδα

το MEL TRAVEL από το 1990 έχει σαν προτεραιότητα να παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες βάσει των αναγκών και των απαιτήσεων του ταξιδιώτη. Διατηρώντας άριστη προσωπική επαφή φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας.
2
Καλύτερη πληροφόρηση

Παρέχουμε περισσότερες επιλογές και εναλλακτικές για κάθε προορισμό και τύπο ταξιδιού. Στο MEL TRAVEL συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα πρακτορεία και τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς προσφέροντας έτσι πακέτα και εναλλακτικές προτάσεις για κάθε γούστο και προϋπολογισμό.
3
Custom πακέτα ειδικά για εσάς

Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πακέτο για τον αγαπημένο σας προορισμό. Στο MEL TRAVEL μπορούμε να διαμορφώσουμε το ταξίδι σας σύμφωνα με τις custom επιλογές που θα κάνετε.
MelTravel
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
Login-icon Login   ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης