Πασχαλινές οδικές εκδρομές
Αρχική / Εξωτερικό / Πασχαλινές οδικές εκδρομές

 

Λόγω των συνθηκών τα γραφεία μας ανοίγουν μερικές ώρες μόνο, και κατά βάση παραμένουν κλειστά μέσω νεωτέρας. ΜΕΝΟΥΜΕ και  ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ στο σπίτι. 

Επικοινωνήστε μαζί μας, μπορούμε και θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειαστείτε!!! 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6981455155 ή με εκτροπή στο 2310554238  και στο 2310528611

 email: [email protected] 

Εκδίδουμε αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις εταιρείες σε όσες πτήσεις πραγματοποιούνται προς και από εξωτερικό, καθώς και σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού που πραγματοποιούνται με Aegean και SkyExpress. 

Ισχύουν οι περιοριοσμοί μετακινήσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Όλες οι εκδρομές προς το παρόν αναβάλλονται 

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της ΚΥΑ υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π. οικ 20036/22-3-2020 (ΦΕΚ Β 986/20) επισημαίνεται ότι η αεροπορική μεταφορά πολιτών εντός της Ελληνικής Επικράτειας υπόκειται στους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται στην υπόψη ΚΥΑ.

Από τα περιοριστικά μέτρα εξαιρούνται μετακινήσεις των πολιτών για την εξυπηρέτηση ζωτικών, προσωπικών ή επαγγελματικών αναγκών τους που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με άλλον τρόπο και οι οποίες επιτρέπονται συγκεκριμένα για τους ακόλουθους περιοριστικά αναφερόμενους λόγους:

α) Μετάβαση για επαγγελματικούς λόγους με υποχρεωτική βεβαίωση εργοδότη τύπου Α.

β) Εφάπαξ μετάβαση στον τόπο της μόνιμης κατοικίας με υποχρεωτική Βεβαίωση Κατοικίας Ειδικής Χρήσης, που λαμβάνεται ατελώς από τον ιστότοπο https://www.aade.gr/bebaiosi-katoikiaseidikis-hrisis  ή αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος Ε1.

Ο πολίτης για την κατ’ εξαίρεση αεροπορική του μετακίνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει τα προβλεπόμενα από την παρ. 3 του άρθρου πρώτου της υπόψη ΚΥΑ  υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π. οικ 20036/22-3-2020 (ΦΕΚ Β 986/20), ήτοι:

 Να φέρει υποχρεωτικά μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς και βεβαίωση κίνησης, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Οι βεβαιώσεις μπορούν να λαμβάνονται από την ηλεκτρονική σελίδα forma.gov.gr και να συμπληρώνονται από τον πολίτη, ή να χορηγούνται μέσω δωρεάν τηλεπικοινωνιακού μηνύματος (sms) στον ειδικό αριθμό 13033 απευθείας στο κινητό τηλέφωνο του ενδιαφερομένου ή να αντιγράφονται έντυπα ή ιδιογράφως κατά το περιεχόμενο του οικείου υποδείγματος που αναρτάται στον ιστότοπο forma.gov.gr.

 

 

 Οδικές και οδικο-αεροπορικές, Πασχαλινές και Πρωτομαγιάτικες, εκδρομές και ταξίδια εξωτερικού. Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη.

Οδικο-αεροπορικές εκδρομές, Πανόραμα Κροατίας, Ντουμπρόβνικ-Κότορ, Ντουμπρόβνικ-Μπούντβα, Σικελία.

 Οδικές Πασχαλινές εκδρομές, Δαλματικές ακτές, Βουδαπέστη-Μπρατίσλαβα-Πράγα-Βιέννη-Βουδαπέστη, Ιταλικό πανόραμα, Καππαδοκία, Βουδαπέστη-Βιέννη, Βελιγράδι-Νόβισαντ, Βουκουρέστι-Καρπάθια, Στα βηματα του Δράκουλα, Κωνσταντινούπολη, Παράλια Μικράς Ασίας, Αιβαλί-Σμύρνη, Ανατολική Ρωμυλία, Σόφια-Φιλιππούπολη, Οχρίδα. 

 Οδικές εκδρομές για Πρωτομαγιά, Δαλματικές ακτές, Βουδαπέστη-Βιέννη, Βελιγράδι, Ρουμανία, Κωνσταντινούπολη, Αιβαλί-Σμύρνη, Σόφια-Φιλιππούπολη, Οχρίδα. 

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ-ΚΟΤΟΡ
4 και 5 ημέρες, οδικο-αεροπορικές εκδρομές στις Δαλματικές Ακτές με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 21/4. Ντουμπρόβνικ-Μόσταρ-Κότορ-Μούντβα.

Περισσότερα...
Πανόραμα Κροατίας
Οδικο-Αεροπορικές Πασχαλινές εκδρομές 5 και 6 ημερών, Πανόραμα Κροατίας - Σλοβενίας και Λίμνες Πλίτβιτσε. αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 21 Απριλίου

Περισσότερα...
Ντουμπρόβνικ-Μπούτβα
5ημερη Πασχαλινή οδικο-αεροπορική εκδρομή, Ντουμπροβνικ-Μπούτβα. Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 21 Απριλίου

Περισσότερα...
ΣΙΚΕΛΙΑ
6 ήμερη εκδρομή στην Σικελία (αναχώρηση αεροπορικώς επιστροφή οδικώς) στις 21 Απριλίου από Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...
Δαλματικές Ακτές
Οδικές εκδρομές Δαλματίας 5 και 6 ημερών,Πάσχα - Πρωτομαγιά από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη. Ντουμπρόβνικ, Ζάγκρεμπ, Ζαντάρ, Μπούντβα

Περισσότερα...
5 Πρωτεύουσες
Οδική Πασχαλινή εκδρομή 8 ημερών, Βουδαπέστη, Μπρατίσλαβα, Πράγα, Βιέννη, Βελιγράδι, για Πάσχα με αναχωρηση από Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...
Ιταλικό Πανόραμα
7ημερη οδική Πασχαλινή εκδρομή στην Ιταλία, με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη. Βενετία, Φλωρεντία, Σιένα, Ρώμη, Πομπηία.

Περισσότερα...
Καππαδοκία
7ημερη οδική Πασχαλινή εκδρομή στην Καππαδοκία, με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη. Μπολού, Καισάρεια, Προκόπι, Ιχλάρα, Προύσα.

Περισσότερα...
Βουδαπέστη, Βιέννη
Οδικές εκδρομές 5 ημερών Βουδαπέστη-Βιέννη, για Πάσχα κα Πρωτομαγιά, από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη.

Περισσότερα...
Βελιγράδι
Οδικές εκδρομές στο Βελιγράδι - Νόβισαντ, 4 και 5 ημερών, για Πάσχα κα Πρωτομαγιά από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη.

Περισσότερα...
Ρουμανία
Οδικές εκδρομές Ρουμανίας 4 και 5 ημερών, Πάσχα και Πρωτομαγιά από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη. Βουκουρέστι, Καρπάθια, βήματα του Δράκουλα.

Περισσότερα...
Κωνσταντινούπολη
Οδικές εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη, 4 και 5 ημέρες, Πάσχα και Πρωτομαγιά από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη.

Περισσότερα...
Παράλια Μικράς Ασίας
5ημερη οδική Πασχαλινή εκδρομή στα παράλια της Μικράς Ασίας, με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη. Σμύρνη - Αιβαλί - Τσανάκαλε.

Περισσότερα...
Αιβαλί-Σμύρνη
Οδικές εκδρομές στο Αιβαλί και Σμύρνη, 4 ημέρες, Πάσχα και Πρωτομαγιά από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη.

Περισσότερα...
Ανατολική Ρωμυλία
4ημερη οδική Πασχαλινή εκδρομή στην Ανατολική Ρωμυλία, με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη. Πύργος, Βάρνα, Ζωζόπολη, Αγχίαλος, Μεσημβρία

Περισσότερα...
Σόφια-Φιλιππούπολη
Οδικές εκδρομές στην Σόφια και Φιλιππούπολη, για 3 και 4 ημέρες, Πάσχα και Πρωτομαγιά, από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη.

Περισσότερα...
Οχρίδα
Οδικές εκδρομές στην Οχρίδα, για 3 και 4 ημέρες, Πάσχα και Πρωτομαγιά, από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη.

Περισσότερα...


MoreInfo-icon 
 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)

1
Προσωπική επαφή & φροντίδα

το MEL TRAVEL από το 1990 έχει σαν προτεραιότητα να παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες βάσει των αναγκών και των απαιτήσεων του ταξιδιώτη. Διατηρώντας άριστη προσωπική επαφή φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας.
2
Καλύτερη πληροφόρηση

Παρέχουμε περισσότερες επιλογές και εναλλακτικές για κάθε προορισμό και τύπο ταξιδιού. Στο MEL TRAVEL συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα πρακτορεία και τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς προσφέροντας έτσι πακέτα και εναλλακτικές προτάσεις για κάθε γούστο και προϋπολογισμό.
3
Custom πακέτα ειδικά για εσάς

Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πακέτο για τον αγαπημένο σας προορισμό. Στο MEL TRAVEL μπορούμε να διαμορφώσουμε το ταξίδι σας σύμφωνα με τις custom επιλογές που θα κάνετε.
MelTravel
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
Login-icon Login   ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης