Αεροπορικές εκδρομές εξωτερικού
Αρχική / Εξωτερικό / Αεροπορικές εκδρομές εξωτερικού

Αεροπορικές  εκδρομές με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη.

Αεροπορικές Καλοκαιρινές εκδρομές, Παρίσι, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Μαδρίτη-Ανδαλουσία, Χώρα των Βάσκων, Ιρλανδία, Λισαβώνα, Ντουμπάι, Αγιοι Τόποι, Ιορδανία, Καππαδοκία-Μικρά Ασία, 

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Οργανωμένες καλοκαιρινές εκδρομές 5 ημερών στην Κοσμοπολίτικη Βαρκελώνη με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη μέχρι 5 Οκτωβρίου με Aegean.

Περισσότερα...
ΜΑΔΡΙΤΗ
5ήμερες οργανωμένες καλοκαιρινές εκδρομές 5 ημερών στην Αρχοντική Μαδρίτη με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη από 13 Ιουλίου μέχρι 24 Αυγούστου με Aegean.

Περισσότερα...
ΛΙΣΑΒΟΝΑ
5ήμερες Καλοκαιρινές εκδρομές στην Λισαβόνα των εξερευνητών με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη από 14 Ιουλίου μέχρι 25 Αυγούστου με Aegean

Περισσότερα...
ΜΑΔΡΙΤΗ-ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ
Μαδρίτη και Ανδαλουσία, 8ήμερες καλοκαιρινές εκδρομές με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα, από 15 Ιουλίου μέχρι 26 Αυγούστου με Aegean.

Περισσότερα...
ΠΑΡΙΣΙ
Καλοκαιρινές εκδρομές 7 και 8 ημερών στο Παρίσι με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη με AirFrance. Μικρά γκρούπ μεχρι 24 άτομα

Περισσότερα...
Χώρα των ΒΑΣΚΩΝ
Καλοκαιρινές εκδρομές 5 ημερών στην Χώρα των Βάσκων με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα με Aegean

Περισσότερα...
ΜΑΛΤΑ
4ημερες καλοκαιρινές οργανωμένες εκδρομές στην Μάλτα, με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...
ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΣΙΚΕΛΙΑ
Καλοκαιρινές αεροπορικές εκδρομές στην Νότια Ιταλία με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 22/8. Νάπολη-Ρήγιο-Μεσσήνη-Παλέρμο..

Περισσότερα...
Βασίλισσες ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ
Κροατία-Σλοβενία-Ιταλία. 6ήμερες αεροπορικές εκδρομές, αναχωρήσεις στις 29 Αυγούστου και 19 Σεπτεμβρίου από Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Περισσότερα...
ΡΩΜΗ-ΒΑΤΙΚΑΝΟ
4ήμερη αεροπορική εκδρομή Ρώμη-Βατικανό, με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 31 Αυγούστου

Περισσότερα...
Καππαδοκία-Μ.Ασία
Καππαδοκία και Ελληνισμός, 5ήμερες αερροπορικές εκδρομές στην Μικρά Ασία και Καππαδοκία, με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 26/7 και 27/9

Περισσότερα...
Μ.ΑΣΙΑ-ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ
Αντιόχεια και Βασίλεια Ανω Μεσοποταμίας, 7ήμερες καλοκαιρινές αεροπορικές εκδρομές με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 3/7 και 28/8

Περισσότερα...
ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 16/8
6ημερη εκδρομή στους Αγίους Τόπους με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 16 Αυγούστου, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Περισσότερα...
ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ και ΣΙΝΑ
Άγιοι Τόποι και Όρος Σινά, εκδρομή 8 ημερών εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Γεσθημανή. Από Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 21 Αυγούστου.

Περισσότερα...
Άγιοι Τόποι-Ιορδανία
8ημερη εκδρομή στους Αγίους Τόπους και στην Ιορδανία, με αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 26 Αυγούστου.

Περισσότερα...
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
9ημερες εκδρομές στην Αίγυπτο. Κάιρο-Αλεξάνδρεια-Κρουαζιερα Νείλου, με αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 22 Σεπτεβρίου και 27 Οκτωβρίου

Περισσότερα...
ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ
7ημερη εκδρομή στους Αγίους Τόπους με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 25 Σεπτεμβρίου, Εορτή Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Περισσότερα...
ΝΤΟΥΜΠΑΙ-Αμπού Ντάμπι
Οργανωμένες καλοκαιρινές εκδρομές και ατομικά πακέτα για Ντουμπάι, Αμπου Ντάμπι, 6 και 8 ημερών. Αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Περισσότερα...
Γενικοί όροι συμμετοχής
Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους Γενικούς Ορους συμμετοχής σε οργανωμένο ταξίδι

Περισσότερα...


MoreInfo-icon 
 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)

1
Προσωπική επαφή & φροντίδα

το MEL TRAVEL από το 1990 έχει σαν προτεραιότητα να παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες βάσει των αναγκών και των απαιτήσεων του ταξιδιώτη. Διατηρώντας άριστη προσωπική επαφή φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας.
2
Καλύτερη πληροφόρηση

Παρέχουμε περισσότερες επιλογές και εναλλακτικές για κάθε προορισμό και τύπο ταξιδιού. Στο MEL TRAVEL συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα πρακτορεία και τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς προσφέροντας έτσι πακέτα και εναλλακτικές προτάσεις για κάθε γούστο και προϋπολογισμό.
3
Custom πακέτα ειδικά για εσάς

Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πακέτο για τον αγαπημένο σας προορισμό. Στο MEL TRAVEL μπορούμε να διαμορφώσουμε το ταξίδι σας σύμφωνα με τις custom επιλογές που θα κάνετε.
MelTravel
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
Login-icon Login   ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης