Κρουαζιέρες
Αρχική / Κρουαζιέρες

       Επικοινωνήστε μαζί μας για προγράμματα και διαθεσιμότητα από κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο.

* ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ και Ελληνικά λιμάνια

* ΕΛΛΗΝΙΚΑ νησιά

* ΑΙΓΥΠΤΟΣ και ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

* ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ και ΚΑΝΑΡΙΑ

* ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ

* Χώρες της ΒΑΛΤΙΚΗΣ

* ΝΤΟΥΜΠΑΙ και Αραβικά Εμιράτα

* ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ και ΜΠΑΧΑΜΕΣ

* ΑΛΑΣΚΑ

* ΙΝΔΙΚΟΣ Ωκεανός, ΑΣΙΑ

* ΠΟΤΑΜΟΠΛΟΙΑ

 

Αριθμός Αδείας ΕΟΤ : 09.33.E.60.00.00930.00

Celestyal από Θεσσαλονίκη
Κρουαζιέρες Celestyal Journey με αναχωρήσεις από λιμάνι Θεσσαλονίκης μέχρι 5/10/2024. 8 ημέρες Κουσάντασι-Ηράκλειο-Σαντορίνη-Μύκονο-Μήλο.

Περισσότερα...
Celestyal από Λαύριο
4ήμερες κρουαζιέρες Celestyal Discovery με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη με λεωφορείο στο Λαύριο για τις 9 και 16 Αυγούστου

Περισσότερα...
Celestyal από Λαύριο
4ήμερες κρουαζιέρες Celestyal Discovery, αναχωρήσεις από Λαύριο στις 28/10/24, 11/11/24 και 24/3/25. Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ρόδο, Σαντορίνη.

Περισσότερα...
Celestyal από Λαύριο
5ήμερες κρουαζιέρες Celestyal Discovery, αναχωρήσεις από Λαύριο μέχρι 21/10/24 και για το 2025. Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ρόδο, Ηράκλειο, Σαντορίνη.

Περισσότερα...
COSTA CRUISES
Κρουαζιέρες της Costa Cruises, με αναχωρήσεις για το 2024. Από Πειραιά για Κων/πολη, Μύκονο, Ηράκλειο, Κω, Σαντορίνη, Ρόδο, Αλικαρνασσό. και Ευρώπης

Περισσότερα...
MSC CRUISES
Κρουαζιέρες της MSC Cruises- MSC OPERA, με αναχωρήσεις για το 2024. Από Πειραιά για Κατάκολο, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Μπάρι και Σαντορίνη

Περισσότερα...
Celestyal από Λαύριο
4ήμερες κρουαζιέρες Celestyal Discovery, αναχωρήσεις από Λαύριο μέχρι 30/8/24 και από 4/4 - 14/11/25. Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ηράκλειο, Σαντορίνη.

Περισσότερα...MoreInfo-icon 
 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)

1
Προσωπική επαφή & φροντίδα

το MEL TRAVEL από το 1990 έχει σαν προτεραιότητα να παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες βάσει των αναγκών και των απαιτήσεων του ταξιδιώτη. Διατηρώντας άριστη προσωπική επαφή φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας.
2
Καλύτερη πληροφόρηση

Παρέχουμε περισσότερες επιλογές και εναλλακτικές για κάθε προορισμό και τύπο ταξιδιού. Στο MEL TRAVEL συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα πρακτορεία και τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς προσφέροντας έτσι πακέτα και εναλλακτικές προτάσεις για κάθε γούστο και προϋπολογισμό.
3
Custom πακέτα ειδικά για εσάς

Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πακέτο για τον αγαπημένο σας προορισμό. Στο MEL TRAVEL μπορούμε να διαμορφώσουμε το ταξίδι σας σύμφωνα με τις custom επιλογές που θα κάνετε.
MelTravel
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
Login-icon Login   ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης