Εισιτήρια charter για Σκανδιναβία
Αρχική / Υπηρεσίες / Εισιτήρια charter για Σκανδιναβία

Εκδίδουμε εισιτήρια στις απευθείας πτήσεις charter  από Θεσσαλονίκη, Καβάλα, και τα περισσότερα νησιά για Στοκχόλμη - Γκοτεμποργκ - Όσλο, Κοπεγχάγη και πολλά άλλα αεροδρόμια της Σουηδίας Δανίας και Νορβηγίας κατά την θερινή περίοδο, και για Στοκχόλμη την περίοδο των Χριστουγέννων, με SAS-NOVAIR  και άλλες εταιρείες.

Επίσης, πτήσεις από τα περισσότερα νησιά,  για τα περισσότερα αεροδρόμια της Σουηδίας, Νορβηγίας και Δανίας κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Για τιμές και κρατήσεις, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας. 

Αριθμός Αδείας ΕΟΤ : 09.33.E.60.00.00930.001
Προσωπική επαφή & φροντίδα

το MEL TRAVEL από το 1990 έχει σαν προτεραιότητα να παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες βάσει των αναγκών και των απαιτήσεων του ταξιδιώτη. Διατηρώντας άριστη προσωπική επαφή φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας.
2
Καλύτερη πληροφόρηση

Παρέχουμε περισσότερες επιλογές και εναλλακτικές για κάθε προορισμό και τύπο ταξιδιού. Στο MEL TRAVEL συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα πρακτορεία και τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς προσφέροντας έτσι πακέτα και εναλλακτικές προτάσεις για κάθε γούστο και προϋπολογισμό.
3
Custom πακέτα ειδικά για εσάς

Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πακέτο για τον αγαπημένο σας προορισμό. Στο MEL TRAVEL μπορούμε να διαμορφώσουμε το ταξίδι σας σύμφωνα με τις custom επιλογές που θα κάνετε.
MelTravel
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
Login-icon Login   ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης