Αεροπορικά Εισιτήρια - Ξενοδοχεία
Αρχική / Υπηρεσίες / Αεροπορικά Εισιτήρια - Ξενοδοχεία

 

  • Καλέτε μας και κλείστε από τώρα τα μελοντικά σας ταξίδια,  επαγγελματικά, ατομικά και διακοπές.
  •  Διαθεσιμότητες στις καλύτερες προσφορές που υπάρχουν σε εισιτήρια - διαμονή - αυτοκίνητα !!!

  Αεροπορικά εισιτήρα, ξενοδοχεία, πακέτα με εισιτήρια - ξενοδοχεία - μεταφορές απο και προς αεροδρόμιο - ξενοδοχείο. Επικοινωνήστε μαζί μας και αγοράστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια με όλες τις αεροπορικές εταιρείες ΙΑΤΑ και ΝΟΝ ΙΑΤΑ, σε όλο τον κόσμο, στις φτηνότερες τιμές, με ελάχιστη χρέωση υπηρεσιών και με άμεση υποστήριξη του MEL TRAVEL σε κάθε περίπτωση που θα χρειαστείτε βοήθεια.  

 Κάνετε την κράτησή σας με επιλογή ανάμεσα σε χιλιάδες  ξενοδοχεία και διαμερίσματα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο,  μέσα από τα πιο εξελιγμένα επαγγελματικά συστήματα κρατήσεων, στις πιο φτηνές τιμές.

 Κάνετε τις κρατήσεις σας στο MEL TRAVEL για να αποφύγετε τα χιλιάδες και απρόσωπα site στο internet και να έχετε πάντοτε τα πλεονεκτήματα της προσωπικής εξυπηρέτησης και βοήθειας σε κέθε περίπτωση που χρειαστεί !!! 

   Επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε λύσεις.

  Kρατήσεις και έκδοση εισιτηρίων στις φτηνότερες τιμές με Aegean, Ολυμπιακή, Sky Express, EasyJet, RyanAir, Austrian, Swiss, Tarom, ΑirSerbia, Turkish, Lufrhansa, Alitalia, Lot, British, Sas-Scandinavian,  Tui, JetFly, Wizzair, Iberia, AirFrance, KLM, American, United, Qatar, Emirates, Singapore, Etihad, Thai, AirChina, Aeroflot, Egyptair, Royal Jordanian, Middle East,  και όλες τις αεροπορικές εταιρείες...  

Αριθμός Αδείας ΕΟΤ : 09.33.E.60.00.00930.00

 MoreInfo-icon 

1
Προσωπική επαφή & φροντίδα

το MEL TRAVEL από το 1990 έχει σαν προτεραιότητα να παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες βάσει των αναγκών και των απαιτήσεων του ταξιδιώτη. Διατηρώντας άριστη προσωπική επαφή φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας.
2
Καλύτερη πληροφόρηση

Παρέχουμε περισσότερες επιλογές και εναλλακτικές για κάθε προορισμό και τύπο ταξιδιού. Στο MEL TRAVEL συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα πρακτορεία και τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς προσφέροντας έτσι πακέτα και εναλλακτικές προτάσεις για κάθε γούστο και προϋπολογισμό.
3
Custom πακέτα ειδικά για εσάς

Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πακέτο για τον αγαπημένο σας προορισμό. Στο MEL TRAVEL μπορούμε να διαμορφώσουμε το ταξίδι σας σύμφωνα με τις custom επιλογές που θα κάνετε.
MelTravel
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
Login-icon Login   ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης