Επικοινωνία
Αρχική / Επικοινωνία
 •      ΛΕΟΝΤΟΣ ΣΟΦΟΥ 8, 54625 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.  ΤΗΛ:  2310546937, 2310545994 .     MH.T.E.:  09.33.E.60.00.00930.00  
 •       ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΕΚΤΟΣ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤO ΤΗΛΕΦΩΝO 2310545994 
 •         ** THN ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ  ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  στην υπερσύνδεση                    Χαρτης MELTRAVEL
 •     Συνεργαζόμενα γραφεία:
 •     - MELITOURS : Θεσσαλονίκη τηλ. 2310500818.  www.meli-tours.com 
 •     - MELIKOKIS TOURS: Αθήνα , Βουλής 35- Σύνταγμα, τηλ. 2103228437
 •      - SUNDAY TOURS: Αθήνα,  Χαλκηδώνος 17 - Αμπελόκηποι, τηλ. 2107483257.
 
 • 10 + λόγοι που επιλέγω το τουριστικό μου γραφείο για το ταξίδι μου !!!!!

  1. Αναλαμβάνει εξολοκλήρου την οργάνωση του ταξιδιού και απολαμβάνω το ταξίδι μου χωρίς έγνοιες και σκοτούρες!

  2. Εχει τις γνώσεις και την εμπειρία οργάνωσης άνετων και ευχάριστων ταξιδιών! Εξιδικεύεται και γνωρίζει δεδομένα προορισμών, ποιότητα και σωστή αναλογία τιμής -προιόντος.

  3. Γνωρίζει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε προορισμού για κάθε επιβάτη και πελάτη του!

  4. Εχει προσωπική επαφή αλλα και ΕΥΘΥΝΗ απέναντι σε μένα τον ταξιδιώτη  και πελάτη του! Επικοινωνώ μαζί του 24 ώρες για οτιδήποτε προκύψει !  Αποφεύγω απρόσωπες ιστιοσελίδες που δεν εξυπηρετούν και μεγάλες τηλεφωνικές αναμονές χωρίς αποτέλεσμα.

  5. Είναι σε θέση να παρεμβαίνει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για να επιλύει προβλήματα, προσφέροντας ταξίδια με ασφάλεια!

  6. Μπορεί να προσφέρει καλύτερες τιμές σε ατομικά ταξίδια και σε οργανωμένα πακέτα γιατί συνεργάζεται με αναγνωρισμένους διοργανωτές ταξιδίων, ξενοδοχεία και εταιρείες!

  7. Ενδιαφέρεται για την διαχρονική σχέση με τον πελάτη του και δεν με αντιμετωπίζει ευκαιριακά!

  8. Διασφαλίζει εγγυημένα ταξίδια και με προστατεύει  απο τις παγίδες που υπαρχουν στο διαδίκτυο!

  9. Μου παρέχει συμβουλές και επιπρόσθετες υπηρεσίες, εμπλουτίζοντας την ποιότητα του ταξιδιού!

  10. Είναι αδειούχος επαγγελματίας με γνώση, ευθύνη, εγγύηση και ασφάλεια στα πλαίσια της νομοθεσίας!

  11. Είναι ο μόνος τρόπος για να ταξιδεύεις οργανωμένα:  Ξεναγήσεις με έμπειρο ξεναγό - Ειδικός συνοδός που φροντίζει - επιπλέον παρέα με άλλους εκδρομείς.

  12. Αξιοποιεί τον αριθμό των εκδρομέων πετυχαίνοντας καλύτερες τιμές.

  13. Ενημερώνεται άμεσα για τις ειδικές τιμές και τις προσφορές  από τις αεροπορικές - ακτοπλοικές εταιρείες, ξενοδοχεία κ.α.

  14. Εκδίδω εισιτήρια με την μέγιστη ελαστικότητα που μπορεί να ισχύει και χωρίς την χρήση της πιστωτικής μου κάρτας από αγνώστους !

         Το τουριστικό μου γραφείο θα ερευνήσει και θα εξασφαλίσει την καλύτερη τιμή και σε περίπτωση που δεν θα μπορέσει να δώσει καλύτερη τιμή από αυτή των απρόσοπων ιστιοσελίδων, η μικρή χρέωση υπηρεσιών είναι ασήμαντη στα τόσα πλεονεκτήματα και την σιγουριά που έχω!!!   Μου δίνει την μέγιστη ελαστικότητα που μπορεί να ισχύει σε τυχόν αλλαγές και ακυρώσεις επειδή έχει πρόσβαση σε επαγγελματικά  συστήματα κρατήσεων.  Με ενημερώνει για τυχόν αλλαγές σε δρομολόγια και ωράρια πτήσεων.

   Ο πράκτορας ελέγχεται !  Υπόκειται στην Ελληνική νομοθεσία, στον έλεγχο του ΕΟΤ, καθώς και στον αρμόδιο σύνδεσμο Τουριστικών πρακτόρων. Αποδίδει φόρους στο Ελληνικό κράτος !


                  Αριθμός Mητρώου ΕΟΤ MH.T.E : 09.33.E.60.00.00930.00

 

             Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα 

Όνομα *
Επίθετο
Διεύθυνση
Πόλη
Χώρα
T.K.
Τηλέφωνα *
Fax
E-mail *
URL
Κείμενο *


Αποστολή αντιγράφου email στη διεύθυνση :


Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-56E8EF60 


Επικοινωνία

MoreInfo-icon 

1
Προσωπική επαφή & φροντίδα

το MEL TRAVEL από το 1990 έχει σαν προτεραιότητα να παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες βάσει των αναγκών και των απαιτήσεων του ταξιδιώτη. Διατηρώντας άριστη προσωπική επαφή φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας.
2
Καλύτερη πληροφόρηση

Παρέχουμε περισσότερες επιλογές και εναλλακτικές για κάθε προορισμό και τύπο ταξιδιού. Στο MEL TRAVEL συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα πρακτορεία και τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς προσφέροντας έτσι πακέτα και εναλλακτικές προτάσεις για κάθε γούστο και προϋπολογισμό.
3
Custom πακέτα ειδικά για εσάς

Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πακέτο για τον αγαπημένο σας προορισμό. Στο MEL TRAVEL μπορούμε να διαμορφώσουμε το ταξίδι σας σύμφωνα με τις custom επιλογές που θα κάνετε.
MelTravel
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
Login-icon Login   ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης