ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ-ΣΙΝΑ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Αρχική / Εξωτερικό / Αεροπορικές και οδικές εξωτερικού / ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ-ΣΙΝΑ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ

 

 • 1η Ημέρα: Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ
 • Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη:
  Συγκέντρωση στις 12:50 στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης, στο γκισέ της Aegean airlines. Πτήση στις 14:50, με άφιξη στην Αθήνα, στις 15:40.  
  Για αναχωρήσεις από την Ρόδο:
  Συγκέντρωση στις 08.30 στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ της Ρόδου, στο γκισέ της Aegean Airlines. Πτήση στις 10.35 , με άφιξη στην Αθήνα, στις 11.35.  
  Για αναχωρήσεις από την Αθήνα:
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ της Αθήνας, στο γκισέ της Aegean Airlines, στην Πύλη 4, στις 15.00. Check in και έλεγχος διαβατηρίων. Πτήση για το αεροδρόμιο BEN GURION του Τελ Αβίβ με την Aegean στις 17.00 με άφιξη στις 19.00.   Άφιξη στο αεροδρόμιο, τυπικές διαδικασίες συνόρων και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 • 2η Ημέρα: Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ - ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ - ΟΔΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ - ΓΕΘΣΗΜΑΝΗ
 • Πρωινό στο ξενοδοχείο και μετάβαση στον Ναό της Αναστάσεως του Χριστού μας, θα προσκυνήσουμε τον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Χριστού μας, την Αποκαθήλωση, τον Φριχτό Γολγοθά, τον Τόπο της Εύρεσης του Τιμίου Σταυρού, το σημείο Μη μου Άπτου, το παρεκκλήσιο των Κλαπών και άλλα προσκυνήματα που βρίσκονται εντός του Ναού της Αναστάσεως.  Εν συνεχεία, θα διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου, όπου οι στάσεις του Χριστού μας, πριν από τον Φρικτό Γολγοθά. Η Πύλη της Καταδίκης, ο Οίκος της Αγίας Βερονίκης, θα διαβούμε από το σημείο όπου ο Σίμων ο Κυρηναίος βοήθησε τον Χριστό μας να σηκώσει τον Σταυρό, τον τόπο όπου ο Χριστός συναντήθηκε με την Μητέρα Του και όπου ο Χριστός μας έπεσε από το βάρος του Σταυρού. Φθάνουμε στην Φυλακή του Χριστού μας, το Πραιτώριο. Συνεχίζουμε για το Λιθόστρωτο, την Προβατική Κολυμβήθρα, τον Οίκο των Ιωακείμ και Άννας (των γονέων της Παναγίας μας) καθώς και το σπίτι που γεννήθηκε η Παναγία μας.    Aπό την Πύλη των Λεόντων θα μεταβούμε στην Γεθσημανή, όπου το Πάνσεπτο και Θεομητορικό Μνήμα (ο Τάφος της Παναγίας μας, αλλά και των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννας και του Μνήστορος Ιωσήφ). Εδώ θα προσκυνήσουμε την Εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισας.  Επίσκεψη τον κήπο της Γεθσημανής,  όπου ο Τόπος της Προδοσίας και ο Βράχος της Αγωνίας εντός της Εκκλησίας των Εθνών, που είναι αφιερωμένη στην Αγία Μαρία την Μαγδαληνή.  Προσκύνημα στην Εκκλησία και στον Τόπο λιθοβολισμού του Πρωτομάρτυρα Στεφάνου. Από εδώ θα δούμε, την Χρυσή Πύλη και την  κοιλάδα του Ιωσαφάτ (ή του χειμάρρου των κέδρων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 • 3η Ημέρα: Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 ΙΕΡΙΧΩ - ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
 • Πρωινό και αναχώρηση για την Βηθανία, όπου και ο Τάφος του Λαζάρου,  θα επισκεφθούμε την γυναικεία Ιερά Μονή των Αγίων Λαζάρου, και των αδελφών αυτού, Μάρθας και Μαρίας. Μετάβαση στην Μονή των Αγίων Γεωργίου και Ιωάννου των Χοζεβιτών, στο φαράγγι Αινών, στην έρημο της Ιουδαίας.   Στη συνέχεια μετάβαση μέσω της  «σιδηράς συνοριακής πύλης», που χωρίζει την Ιεριχώ από την κατεχόμενη περιοχή, στον Ιορδάνη ποταμό, στο πραγματικό σημείο που βαπτίσθηκε ο Χριστός μας, από τον Τίμιο Πρόδρομο. Θα δούμε την Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου παρά του Ιορδάνου ποταμού η οποία ανακαινίζεται πλήρως εκ των φθορών. Θα τελεσθεί η ακολουθία του Αγιασμού και θα αναγνωσθούν οι ευχές  τοῦ Ἁγιασμοῦ τῶν Φώτων. Όσοι εκ των προσκυνητών επιθυμούν μπορούν να φορέσουν τον λευκό χιτώνα για την  «προαιρετική-συμβολική βάπτιση των προσκυνητών» στον Ιορδάνη ποταμό, ψάλλοντας το τροπάριο «εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε..». Ακολούθως, αναχωρούμε για προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου.   Στην Ιεριχώ θα επισκεφθούμε το Σαραντάριο Όρος, όπου ο Χριστός μας έζησε σαράντα μέρες με νηστεία και προσευχή, προ της ενάρξεως του Σωτηρίου Έργου Του (ανάβαση με τελεφερίκ 14€). Συνεχίζουμε στην Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισαίου, όπου η Συκομωρέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος. Μετάβαση  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.
 • 4η Ημέρα: Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 ΒΗΘΛΕΕΜ - ΟΡΟΣ ΕΛΑΙΩΝ - ΣΙΩΝ - ΝΑΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ - ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
 • Νωρίς το πρωί,  παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Σπήλαιο της Γεννήσεως του Χριστού μας.  Προσκύνημα και ξενάγηση στη μεγάλη Βασιλική του Ιουστινιανού και στο σπήλαιο των σφαγιασθέντων από τον Ηρώδη Νηπίων.   Μετάβαση στην Ιερουσαλήμ και επίσκεψη στο Όρος των Ελαιών, όπου εκεί έγινε η πρώτη εμφάνιση του Κυρίου μας μετά την Ανάστασή Του στους μαθητές (Μικρή Γαλιλαία), καθώς και η Ανάληψή Του στους ουρανούς. Επίσης από το σημείο "Πανόραμα", θα θαυμάσουμε και ξεναγηθούμε στην Παλιά Πόλη των Ιεροσολύμων.   Μεταφορά στο όρος Σιών, όπου εκεί πραγματοποιήθηκε ο Μυστικός Δείπνος, η Ψηλάφηση του Θωμά καθώς, και η Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος,κατά την ημέρα της Πεντηκοστής (Υπερώο). Εκεί υπάρχει επίσης ο τάφος του Προφήτη και Βασιλιά Δαβίδ, και ο τόπος όπου κοιμήθηκε η Παναγίας μας (σπίτι Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, σήμερα Ρωμαιοκαθολικός Ναός), καθώς και η Πατριαρχική Σχολή.   Μετάβαση με τα πόδια, διαμέσου της αρμενικής συνοικίας, στην περιοχή γύρω από το Ναό της Αναστάσεως, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ένα τελευταίο προσκύνημα. Επιστροφή στον ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
 • 5η Ημέρα: Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΌΡΟΣ ΣΙΝΑ / ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (515 ΧΛΜ) - ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ
 • Πρωινό. Νωρίς το πρωί επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Θεοβάδιστο Όρος Σινά και την Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης. Περνάμε από την Νεκρά θάλασσα (στάση) και βαδίζοντας κατά μήκος της, φθάνουμε στην συνοριακή πόλη Εϊλάτ, στον κόλπο της Άκαμπα, δίπλα στην Ερυθρά θάλασσα.   Διέλευση συνόρων Εϊλάτ και Τάμπας. Η διαδρομή μας είναι μοναδική σε ομορφιά, μέσα στην χρωματιστή έρημο του Σινά με τους γραφικούς Βεδουίνους. Φθάνουμε στην ιστορική Μονή της Αγίας Αικατερίνης, η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του Όρους του Μωυσέως και σε υψόμετρο 1.570 μέτρων. Παρακολούθηση του Πανηγυρικού Εσπερινού. Δείπνο και διανυκτέρευση.  Για όσους μπορούν και επιθυμούν, ανάβαση στην Αγία Κορυφή (2.280μ.), εκεί που ο Μωυσής έλαβε τις 10 εντολές και από όπου η ανατολή του ηλίου πάνω από την έρημο και τα άγρια βουνά προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα. Αναχώρηση από την Μονή, μετά τις 12.00 τα μεσάνυ­χτα, με επιστροφή, περί τις 06:00.
 • 6η Ημέρα: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ / ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
 • Στο κέντρο αυτό του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας η παρακολούθηση της κατανυκτικής Ακολουθίας  για την εορτή της Αγίας, θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία, στο Καθολικό της Ι. Μονής της Αγ. Αικατερίνης. Ακολούθως οι Σιναΐτες Πατέρες θα μας ξεναγήσουν και θα προσκυνήσουμε τα λείψανα της Αγ. Αικατερίνης, το παρεκκλήσιο της «φλεγόμενης και μη καιόμενης Αγίας Βάτου», το πηγάδι του Ιοθώρ, το Οστεοφυλάκιο και θα θαυμάσουμε στο μουσείο της Μονής σπάνιες εικόνες εγκαυστικής τέχνης και εκκλησιαστικά κειμήλια.    Για την συνέχεια και για όσους επιθυμούν μετάβαση στο κελί που ασκήτευε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα ο Άγιος Παΐσιος και άλλες τοπικές επισκέψεις. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 • 7η Ημέρα: Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 ΦΑΡΑΝ - ΡΑΙΘΩ - ΚΑΙΡΟ
 • Πρωινό και αναχώρηση από την Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης. Η πρώτη μας στάση θα είναι στην Ιερά Μονή του Προφήτου Μωυσέως στη Όαση της Φαράν. Η Όαση Φαράν υπήρξε από τον 4ον αιώνα το μεγαλύτερο Χριστιανικό κέντρο στη χερσόνησο του Σινά και έδρα Επισκόπου. Σήμερα διασώζονται τα ερείπια της παλαιάς επισκοπικής πεντάκλιτης Βασιλικής, όπου πλησίον της σήμερα λειτουργεί Γυναικείο Ησυχαστήριο και μικρό ιατρείο για τους Βεδουίνους της περιοχής. Το Ησυχαστήριο ευρίσκεται μέσα σε ένα ευπορότατο κήπο, όπου και ο Ναός του Προφήτου Μωυσέως με εντοιχισμένα αρχιτεκτονικά μέρη από την ερειπωμένη παρακείμενη Βασιλική.   Η επόμενη μας στάση θα είναι στην Ραϊθώ (Ελ Τορ), παλαιό λιμάνι των Φοινίκων στην Ερυθρά Θάλασσα που στη γλώσσα τους σήμαινε 'Τόπος Καρπών" λόγω των πολλών φοινικόδεντρων. Σήμερα είναι η πρωτεύουσα του Νοτίου Σινά, στην οποία κατοικεί και μικρό ποίμνιο Ελληνορθόδοξων Χριστιανών. Πρόκειται για το μέρος όπου ο Μωυσής με τους Ισραηλίτες βρήκαν τα εβδομήκοντα στελέχη των Φοινίκων  και τις Δώδεκα Πηγές (Εξ. ΙΕ'27). Από τον 4ο αιώνα η πόλη έγινε Χριστιανική. Σήμερα υπάρχουν τα ερείπια της Μονής που έκτισε εδώ ο Ιουστινιανός, της περίφημης Λαύρας της Ραϊθώ, καθώς και το εν λειτουργία Μετόχι της Μονής, με το Ναό του Αγίου Γεωργίου.   Αναχώρηση για το Κάιρο. Διέλευση από το υποθαλάσσιο τούνελ, μήκους 1.500 μέτρων της διώρυγας του Σουέζ, της μεγαλύτερης διώρυγας του κόσμου, συνολικού μήκους 168 χλμ. Διατρέχει από Βορρά πρός Νότο τον ισθμό του Σουέζ, ενώνοντας τη Μεσόγειο Θάλασσα με την Ερυθρά Θάλασσα. Δείπνο καθ' οδόν, άφιξη στο Κάιρο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
 • 8η Ημέρα: Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 ΚΑΙΡΟ - ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΓΚΙΖΑΣ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
 • Μετά το πρωινό, αναχωρούμε με τον ξεναγό μας, για να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα της Αιγύπτου, το Κάιρο. Θα μεταβούμε στην περιοχή Γκίζα, στην δυτική όχθη του Νείλου.  Εδώ θα επισκεφθούμε τις επιβλητικές πυραμίδες του Χέοπος, του Χεφρίνου και του Μυκερίνου. Συνεχίζουμε για την σιωπηλή Σφίγγα που παριστάνει το Φαραώ Χεφρίνα με σώμα λιονταριού, φύλακα της νεκρόπολης της Γκίζας.   Αφού ολοκληρώσουμε την ξενάγηση θα ακολουθήσει επίσκεψη σε εργαστήρια παρασκευής αιγυπτιακών αρωμάτων και παπύρων. Γεύμα εν πλω στο Νείλο και συνεχίζουμε για την ξενάγηση μας στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στην ονομαστή πλατεία Ταχρίρ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, αργά το απόγευμα και διανυκτέρευση.
 • 9η Ημέρα: Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
 • Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για την Αλεξάνδρεια, την φημισμένη πόλη που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος και αποτέλεσε το μεγαλύτερο πνευματικό κέντρο του κόσμου κατά την περίοδο της αρχαιότητας. Μπαίνοντας με το λεωφορείο στην πανέμορφη πόλη, περνάμε μέσα από την Ελληνική παροικία και κάνουμε στάση για επίσκεψη στον Άγιο Σάββα (Παλιό Πατριαρχείο) και ακριβώς απέναντι στο σπίτι που έζησε ο Καβάφης. Συνεχίζουμε για το νέο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο, όπου θα προσκυνήσουμε στον Ιερό  Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. θα γευματίσουμε σε παραλιακό εστιατόριο. Συνεχίζουμε για την νέα Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας, με ξενάγηση και ελεύθερο χρόνο στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Πριν πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής μας, θα δούμε το σημείο όπου βρισκόταν ο Φάρος της Αλεξανδρείας – σήμερα κάστρο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Κάιρο. Διανυκτέρευση.
 • 10η Ημέρα: Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 ΠΑΛΑΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙΡΟ / ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΑΛ ΕΛ ΧΑΛΙΛΙ
 • Πρωινό και μεταφορά στο Παλαιό Κάιρο, στην ανατολική όχθη του Νείλου και γενικότερα την περιοχή της αρχαίας Μέμφιδας, όπου βρίσκεται ένα από τα πλέον πυκνοκατοικημένα προάστια του Καΐρου, με μοναστήρια, ναούς και νεκροταφεία.  Ονομάζεται Παλαιό Κάιρο ή Παλαιά Αίγυπτος.  Εκεί σώζονται τμήματα του αναφερόμενου από τον Στράβωνα και άλλους συγγραφείς, Ρωμαϊκού Φρουρίου της Βαβυλώνας.  Το φρούριο αυτό προστάτευε την είσοδο διώρυγας που έφθανε έως την Ερυθρά Θάλασσα, αφού διέθετε ισχυρά τείχη και πλήθος μεγάλων πύργων σε όλες τις πλευρές.  Στον βόρειο γιγάντιο πύργο, είναι κτισμένο το καθολικό της Ελληνορθόδοξης Μονής του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, αφιερωμένο στη μνήμη του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος κατά την θρησκευτική παράδοση μαρτύρησε εκεί, στη φυλακή του πύργου.    Οι πρώτες τεκμηριωμένες αναφορές για την ύπαρξη του ναού του Αγίου Γεωργίου ανάγονται στον 14ο αιώνα, και εκτός του ναού αφορούν και στο Νειλόμετρο που κάποτε λειτουργούσε στη θέση του πύργου.  Τα Νειλόμετρα μεταξύ άλλων χρησίμευαν και στον προσδιορισμό του ύψους των φόρων λόγω της άμεσης σχέσης των ετήσιων διακυμάνσεων της παραγωγής με εκείνες της ροής του Νείλου.    Αφού ολοκληρώσουμε την ξενάγηση μας στις κατακόμβες και στο κοιμητήριο της Ιεράς Μονής, θα περάσουμε και από την παλαιότερη Κοπτική εκκλησία του Καΐρου, την Κρεμαστή Εκκλησία, για να θαυμάσουμε την κοπτική εκκλησιαστική τέχνη. Επίσκεψη και προσκύνημα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, έναν από τους παλιότερους ναούς της Ορθοδοξίας στο Κάιρο, ο οποίος ήταν και έδρα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Εδώ βρίσκεται και το κελί του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης, ο οποίος είχε μείνει για κάποια χρόνια. Συνεχίζουμε με ελεύθερο χρόνο στο μαγικό παζάρι Χαλ Ελ Χαλίλι.  Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.
 • 11η Ημέρα: Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ / ΚΑΙΡΟ - ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΟΔΟΣ
 • Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας στο Κάιρο για το αεροδρόμιο.  
  Κάιρο - Αθήνα
  Πτήση με τις Αερογραμμές Αιγαίου στις 10:30 και άφιξη στην Αθήνα στις 12:20.  
  Θεσσαλονίκη - Αθήνα
  Όσοι συνεχίζουν για την Θεσσαλονίκη, πτήση στις 13:15 με άφιξη στις 14:10.  
  Αθήνα - Ρόδος
  Όσοι συνεχίζουν για την Ρόδο, πτήση στις 17.10 με άφιξη στις 18.10.
 

         ΑΓΙΟI ΤΟΠΟI των ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ και του   ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ

                             Φαράν - Ραΐθώ - Κάιρο - Αλεξάνδρεια

                   3 – 13 Δεκεμβρίου  2019 (11 Ημέρες)

                                “Για την Εορτή της Αγίας Αικατερίνης

       ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Η ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 

     Αναχώρηση από Αθήνα: €1.110

     Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη: €1.130

     Αναχώρηση από Ρόδο: Κατόπιν Ζήτησης

***

    Βίζα Αιγύπτου +€25

    Φιλοδωρήματα +€25 (υποχρεωτικά)

    Διαφορά Μονόκλινου +€260     

    Κρατήσεις με προκαταβολή €350 το άτομο

 


MoreInfo-icon 
 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)

1
Προσωπική επαφή & φροντίδα

το MEL TRAVEL από το 1990 έχει σαν προτεραιότητα να παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες βάσει των αναγκών και των απαιτήσεων του ταξιδιώτη. Διατηρώντας άριστη προσωπική επαφή φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας.
2
Καλύτερη πληροφόρηση

Παρέχουμε περισσότερες επιλογές και εναλλακτικές για κάθε προορισμό και τύπο ταξιδιού. Στο MEL TRAVEL συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα πρακτορεία και τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς προσφέροντας έτσι πακέτα και εναλλακτικές προτάσεις για κάθε γούστο και προϋπολογισμό.
3
Custom πακέτα ειδικά για εσάς

Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πακέτο για τον αγαπημένο σας προορισμό. Στο MEL TRAVEL μπορούμε να διαμορφώσουμε το ταξίδι σας σύμφωνα με τις custom επιλογές που θα κάνετε.
MelTravel
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
Login-icon Login   ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης