Ελλάδα
Αρχική / Ελλάδα

 

  Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από 09.30 έως 19.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

   Λόγω των συνθηκών υπάρχουν οργανωμένες με γκρούπ εκδρομές σε χώρες που αυτό επιτρέπεται τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες.  

 Διοργανώνουμε και ατομικά πακέτα, με αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορά, διαμονή, ενοικίαση αυτοκινήτου, ανάλογα την προτίμηση, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και πιστοποιητικά ανάλογα τον προορισμό.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, μπορούμε και θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειαστείτε !!! 

 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  2310545994, 2310546937, 6981455155.

 email: [email protected]  

      Εκδρομές στην Ελλάδα με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλαδα.

  Αεροπορικές καλοκαιρινές εκδρομές και πακέτα fly and drive από Θεσσαλονίκη.  Σαντορίνη, Μύκονο, Χανιά, Ηράκλειο, Κώς, Ρόδος, Πάρος, Κύθηρα.

    Οργανωμένες οδικές και οδικο-ακτοπλοικές εκδρομές. Αίγινα, Λευκάδα, Εύβοια, Κέρκυρα, Ναύπλιο, Λήμνο, Αμφιλοχία, Ναύπακτο, Καλαμπάκα, Μετέωρα, Γιάννενα, Αθήνα, Πάργα, Πήλιο, Τήνο, Πελοπόννησο, Λήμνο, Σκιάθο. 

 

 

 

ΡΟΔΟΣ Καλοκαίρι
Ρόδος, αεροπορικές εκδρομές και πακέτα με προσφορές ξενοδοχείων για το καλοκαίρι. Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη, 5, 6 και 8 ημέρες.

Περισσότερα...
ΠΑΡΟΣ Καλοκαίρι
Καλοκαιρινές αεροπορικές εκδρομές από Θεσσαλονίκη στην Πάρο. Προσφορές με πακέτα εισιτηρίων και ξενοδοχείων για 4, 5 και 6 ημέρες

Περισσότερα...
ΚΩΣ και ΡΟΔΟΣ
8ημερα καλοκαιρινά πακέτα στην Κώ και στην Ρόδο, προσφορές με αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία. Από Θεσσαλονίκη, Aegean

Περισσότερα...
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
4 - 6ημερα καλοκαιρινά πακέτα στην Σαντορίνη. Προσφορές με αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία από Θεσσαλονίκη, Aegean, Volotea.

Περισσότερα...
ΜΥΚΟΝΟΣ
Προσφορές με αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία από 4 έως 6 ημέρες στην Μύκονο. Καλοκαίρι 2021 από Θεσσαλονίκη με Aegean/Volotea

Περισσότερα...
ΗΡΑΚΛΕΙΟ,Κρήτη
Ηράκλειο και Αγιος Νικόλαος Κρήτης, 6 και 8ημερα καλοκαιρινά πακέτα, προσφορές με αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία. Από Θεσσαλονίκη, Skyexpress

Περισσότερα...
ΧΑΝΙΑ
5 και 8ημερα καλοκαιρινά πακέτα στα Χανιά. Προσφορές με αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία. Από Θεσσαλονίκη με Aegean, Skyexpress, Ryan

Περισσότερα...
ΚΥΘΗΡΑ
Προσφορές με αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία από 4 έως 8 ημέρες στα Κύθηρα για καλοκαίρι από Θεσσαλονίκη με Aegean

Περισσότερα...
Γενικοί όροι συμμετοχής
Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους Γενικούς Ορους συμμετοχής σε οργανωμένο ταξίδι

Περισσότερα...

ΟΔΙΚΕΣ και ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Οδικές εκδρομές στην Ελλάδα από Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα.

Περισσότερα...


MoreInfo-icon 
 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)

1
Προσωπική επαφή & φροντίδα

το MEL TRAVEL από το 1990 έχει σαν προτεραιότητα να παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες βάσει των αναγκών και των απαιτήσεων του ταξιδιώτη. Διατηρώντας άριστη προσωπική επαφή φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας.
2
Καλύτερη πληροφόρηση

Παρέχουμε περισσότερες επιλογές και εναλλακτικές για κάθε προορισμό και τύπο ταξιδιού. Στο MEL TRAVEL συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα πρακτορεία και τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς προσφέροντας έτσι πακέτα και εναλλακτικές προτάσεις για κάθε γούστο και προϋπολογισμό.
3
Custom πακέτα ειδικά για εσάς

Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πακέτο για τον αγαπημένο σας προορισμό. Στο MEL TRAVEL μπορούμε να διαμορφώσουμε το ταξίδι σας σύμφωνα με τις custom επιλογές που θα κάνετε.
MelTravel
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
Login-icon Login   ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης