ΟΔΙΚΕΣ και ακτοπλοικές ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αρχική / Ελλάδα / ΟΔΙΚΕΣ και ακτοπλοικές ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

   Οδικές και ακτοπλοικές, οργανωμένες εκδρομές στην Ελλάδα, από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κατερίνη, Βόλο, Λαμία. 

Γιορτινές εκδρομές Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Φώτα. Ορεινή Ναυπακτία, Αθήνα, Λαμία-Καρπενήσι, Καλαμπάκα-Μετέωρα, Τζουμέρκα, Εύβοια, Πρέβεζα-Αμβρακικός, Ορεινή Αχαία, Ορεινή Κορινθία, Ναύπλιο-Λεωνίδιο, Ορεινή Αρκαδία, Πελοπόννησος.

    

Γιορτινές εκδρομές
Οδικές εκδρομές στην Ελλάδα από Θεσσαλονίκη για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα. Αναλυτικά προγράμματα και τιμές

Περισσότερα...
 ΑΘΗΝΑ
3 και 4ημερες γιορτινές εκδρομές στην Αθήνα με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα. Λαύριο, Σούνιο..

Περισσότερα...
ΘΡΑΚΗ-Αδριανούπολη
Γιορτινές εκδρομές στην Θράκη με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα. Αλεξανδρούπολη, Δαδιά, Αδριανούπολη, Ξάνθη, Δράμα.

Περισσότερα...
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
3 και 4ήμερες εκδρομές στην Ναύπακτο από Θεσσαλονίκη για την 26η-28η Οκτωβρίου. Ιτέα, Ορεινή Ναυπακτία, Καλάβρυτα, Γαλαξίδι, Αράχωβα

Περισσότερα...
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ
3ήμερες εκδρομές στην Αμφιλοχία από Θεσσαλονίκη για την 26η-28η Οκτωβρίου. Πρέβεζα, Βόνιτσα, Λ.Κρεμαστών, Κορωνήσια, Γιάννενα.

Περισσότερα...
ΡΟΥΜΕΛΗ
3 και 4ήμερες εκδρομές στην Λειβαδιά - Ρούμελη από Θεσσαλονίκη για την 26η-28η Οκτωβρίου. Αμφίκλεια, Τριζόνια, Γαλαξίδι, Ελικώνας, Αμφισσα.

Περισσότερα...
ΠΙΝΔΟΣ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ
3 και 4ήμερες εκδρομές στην Πίνδο, Γιάννενα, Ζαγοροχώρια από Θεσσαλονίκη για την 26η-28η Οκτωβρίου.

Περισσότερα...
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Εκδρομές 28ης Οκτωβρίου Γιάννενα και Ζαγοροχώρια. 3, 4 και 5 ημέρες με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...
ΠΡΕΒΕΖΑ
3ήμερες εκδρομές στην Πρέβεζα από Θεσσαλονίκη για την 26η-28η Οκτωβρίου. Σύβοτα, Πάργα, Λευκάδα, Ζάλογγο, Αχέροντας, Μέτσοβο

Περισσότερα...
ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
3 και 4ήμερες εκδρομές στα Τζουμέρκα από Θεσσαλονίκη για την 26η-28η Οκτωβρίου. Αρτα, Σύβοτα, Πάργα, Πλάκα, Πράμαντα, Αθαμάνιο, Συρράκο.

Περισσότερα...
ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ
3 και 4ημερες εκδρομές 28ης Οκτωβρίου στον Βόλο - γύρος Πηλίου με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...
ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ
3ήμερες εκδρομές στο Πήλιο και Βόλο από Θεσσαλονίκη για την 26η-28η Οκτωβρίου.

Περισσότερα...
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
3 και 4ημερες εκδρομές 28ης Οκτωβρίου, Ευρυτανία, Καρπενήσι, Λίμνη Πλαστήρα με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
3 και 4ήμερες εκδρομές στο Καρπενήσι από Θεσσαλονίκη για την 26η-28η Οκτωβρίου. Κορυσχάδες, Προυσσός, Λ. Κρεμαστών, Υπάτη.

Περισσότερα...
ΛΑΜΙΑ-ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
3ήμερες εκδρομές στην Λαμία και Καρπενήσι από Θεσσαλονίκη για την 26η-28η Οκτωβρίου. Υπάτη, Προυσσός, Αράχωβα.

Περισσότερα...
ΜΕΤΕΩΡΑ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ
3ήμερες εκδρομές στην Καλαμπάκα από Θεσσαλονίκη για την 26η-28η Οκτωβρίου. Μετέωρα, Τρίκαλα, Ελάτη, Περτούλι, Λ. Πλαστήρα.

Περισσότερα...
ΜΕΤΕΩΡΑ-ΚΟΖΙΑΚΑΣ
3 και 4ήμερες εκδρομές στην Καλαμπάκα από Θεσσαλονίκη για την 26η-28η Οκτωβρίου. Λ. Πλαστήρα, Μετέωρα, Ασπροπόταμος, Μέτσοβο, Κόζιακας.

Περισσότερα...
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
6ήμερη εκδρομή στην Πελοπόννησο με αναχώρηση στις 26 Οκτωβρίου, Μεσσήνη, Μεθώνη, Καλαμάτα, Μυστράς, Σπήλαιο Δυρού, Αρεόπολη.

Περισσότερα...
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Εκδρομές 28ης Οκτωβρίου στην Πελοπόννησο με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη. Ορεινή Κορινθία, Μεσσηνία-Λακωνία, Ναύπλιο-Πόρτο Χέλι

Περισσότερα...
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Εκδρομές Πελοποννήσου 28ης Οκτωβρίου με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη.Ορεινή Αρκαδία, Ορεινή Κορινθία, Ορεινή Αχαία, Καλαμάτα-Μάνη, Γύρος Πελοποννήσου

Περισσότερα...
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Εκδρομές 28ης Οκτωβρίου στην Πελοπόννησο με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη. Καλαμάτα-Κάστρα Μάνης, Ναύπλιο-Τολό, Γύρος Πελοποννήσου

Περισσότερα...
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Στ. Ελλάδα
7ημερη πολιτιστική και προσκυνηματική εκδρομή στην Πελοπόννησο από Θεσσαλονίκη από Θεσσαλονίκη και Αθήνα με αναχώρηση στισ 1 Νοεμβρίου 2021.

Περισσότερα...
ΕΥΒΟΙΑ-ΑΙΔΗΨΟΣ
3ήμερες εκδρομές στην Εύβοια από Θεσσαλονίκη για την 26η-28η Οκτωβρίου. Αιδηψός, Χαλκίδα, Αγ Ιωάννης, Οσιος Δαυίδ, Ιστιαία, Ωρεοί.

Περισσότερα...


MoreInfo-icon 
 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)

1
Προσωπική επαφή & φροντίδα

το MEL TRAVEL από το 1990 έχει σαν προτεραιότητα να παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες βάσει των αναγκών και των απαιτήσεων του ταξιδιώτη. Διατηρώντας άριστη προσωπική επαφή φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας.
2
Καλύτερη πληροφόρηση

Παρέχουμε περισσότερες επιλογές και εναλλακτικές για κάθε προορισμό και τύπο ταξιδιού. Στο MEL TRAVEL συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα πρακτορεία και τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς προσφέροντας έτσι πακέτα και εναλλακτικές προτάσεις για κάθε γούστο και προϋπολογισμό.
3
Custom πακέτα ειδικά για εσάς

Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πακέτο για τον αγαπημένο σας προορισμό. Στο MEL TRAVEL μπορούμε να διαμορφώσουμε το ταξίδι σας σύμφωνα με τις custom επιλογές που θα κάνετε.
MelTravel
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
Login-icon Login   ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης