Οδικές εκδρομές εξωτερικού
Αρχική / Εξωτερικό / Οδικές εκδρομές εξωτερικού

 

Λόγω των συνθηκών τα γραφεία μας ανοίγουν μερικές ώρες μόνο, και κατά βάση παραμένουν κλειστά μέσω νεωτέρας. ΜΕΝΟΥΜΕ και  ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ στο σπίτι. 

Επικοινωνήστε μαζί μας, μπορούμε και θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειαστείτε!!! 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6981455155 ή με εκτροπή στο 2310554238  και στο 2310528611

 email: [email protected] 

Εκδίδουμε αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις εταιρείες σε όσες πτήσεις πραγματοποιούνται προς και από εξωτερικό, καθώς και σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού που πραγματοποιούνται με Aegean και SkyExpress. 

Ισχύουν οι περιοριοσμοί μετακινήσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Όλες οι εκδρομές προς το παρόν αναβάλλονται 

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της ΚΥΑ υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π. οικ 20036/22-3-2020 (ΦΕΚ Β 986/20) επισημαίνεται ότι η αεροπορική μεταφορά πολιτών εντός της Ελληνικής Επικράτειας υπόκειται στους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται στην υπόψη ΚΥΑ.

Από τα περιοριστικά μέτρα εξαιρούνται μετακινήσεις των πολιτών για την εξυπηρέτηση ζωτικών, προσωπικών ή επαγγελματικών αναγκών τους που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με άλλον τρόπο και οι οποίες επιτρέπονται συγκεκριμένα για τους ακόλουθους περιοριστικά αναφερόμενους λόγους:

α) Μετάβαση για επαγγελματικούς λόγους με υποχρεωτική βεβαίωση εργοδότη τύπου Α.

β) Εφάπαξ μετάβαση στον τόπο της μόνιμης κατοικίας με υποχρεωτική Βεβαίωση Κατοικίας Ειδικής Χρήσης, που λαμβάνεται ατελώς από τον ιστότοπο https://www.aade.gr/bebaiosi-katoikiaseidikis-hrisis  ή αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος Ε1.

Ο πολίτης για την κατ’ εξαίρεση αεροπορική του μετακίνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει τα προβλεπόμενα από την παρ. 3 του άρθρου πρώτου της υπόψη ΚΥΑ  υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π. οικ 20036/22-3-2020 (ΦΕΚ Β 986/20), ήτοι:

 Να φέρει υποχρεωτικά μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς και βεβαίωση κίνησης, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Οι βεβαιώσεις μπορούν να λαμβάνονται από την ηλεκτρονική σελίδα forma.gov.gr και να συμπληρώνονται από τον πολίτη, ή να χορηγούνται μέσω δωρεάν τηλεπικοινωνιακού μηνύματος (sms) στον ειδικό αριθμό 13033 απευθείας στο κινητό τηλέφωνο του ενδιαφερομένου ή να αντιγράφονται έντυπα ή ιδιογράφως κατά το περιεχόμενο του οικείου υποδείγματος που αναρτάται στον ιστότοπο forma.gov.gr.

 

  Όλες οι εκδρομές προς το παρόν αναβάλλονται

Οδικές εκδρομές και ταξίδια για εξωτερικό από Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα.

Αναχωρήσεις κάθε βδομάδα για Κωνσταντινούπολη, Μπάνσκο.

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη, για την 25η Μαρτίου,  Μπάνσκο, Κωνσταντινούπολη, Σόφια, Ανατολική Ρωμυλία, Αιβαλί-Σμύρνη, Αδριανούπολη, Δαλματικές Ακτές, Βουδαπέστη, Βελιγράδι, Ρουμανία, Βουκουρέστι, Οχρίδα.  

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Οδικές εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη Μάρτιο, και 25η Μαρτίου. 4 και 5 ημέρες.

Περισσότερα...
ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Οδικές εκδρομές 3 και 4 ημερών στη Σόφια και Φιλιππούπολη, για την 25η Μαρτίου. Από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα και Κατερίνη.

Περισσότερα...
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ
Οδικές εκδρομές 4 ημερών στην Ανατολική Ρωμυλία, στις 12 Μαρτίου και 25η Μαρτίου. Από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα και Κατερίνη.

Περισσότερα...
ΑΙΒΑΛΙ ΣΜΥΡΝΗ
Οδικές εκδρομές 4 ημερών στο Αιβαλί και Σμύρνη, για 12 Μαρτίου και την 25η Μαρτίου. Από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα και Κατερίνη.

Περισσότερα...
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
Βελιγράδι, Μπρατίσλαβα, Βιέννη, Πράγα, Βουδαπέστη. Οδικές εκδρομές 6 ημερών με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη, 25η Μαρτίου και Πάσχα

Περισσότερα...
ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
Οδικές εκδρομές 5 ημερών Δαλματία - Ντουμπρόβνικ και Μαυροβούνιο, από Θεσσαλονίκη για την 25η Μαρτίου.

Περισσότερα...
ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ
Οδικές εκδρομές 5 ημερών Δαλματία - Ντουμπρόβνικ, Μαυροβούνιο και Τίρανα, από Θεσσαλονίκη για την 25η Μαρτίου

Περισσότερα...
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Οδικές εκδρομές 5 ημερών στην Βουδαπέστη και Βιέννη για την 25η Μαρτίου. Από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα και Κατερίνη.

Περισσότερα...
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Οδικές εκδρομές 4 και 5 ημερών στο Βελιγράδι και Νόβισαντ, για την 25η Μαρτίου. Από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα και Κατερίνη.

Περισσότερα...
ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Οδικές εκδρομές Ρουμανίας, 4 και 5 ημερών, Βουκουρέστι και Καρπάθια, για την 25η Μαρτίου. Από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα και Κατερίνη.

Περισσότερα...
ΟΧΡΙΔΑ
Οδικές εκδρομές 3 και 4 ημερών στην Οχρίδα, για 13 Μαρτίου και την 25η Μαρτίου. Από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα και Κατερίνη.

Περισσότερα...
Γενικοί Οροι Συμμετοχής
Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους Γενικούς όρους συμμετοχής σε οργανωμένο ταξίδι

Περισσότερα...


MoreInfo-icon 
 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)

1
Προσωπική επαφή & φροντίδα

το MEL TRAVEL από το 1990 έχει σαν προτεραιότητα να παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες βάσει των αναγκών και των απαιτήσεων του ταξιδιώτη. Διατηρώντας άριστη προσωπική επαφή φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας.
2
Καλύτερη πληροφόρηση

Παρέχουμε περισσότερες επιλογές και εναλλακτικές για κάθε προορισμό και τύπο ταξιδιού. Στο MEL TRAVEL συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα πρακτορεία και τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς προσφέροντας έτσι πακέτα και εναλλακτικές προτάσεις για κάθε γούστο και προϋπολογισμό.
3
Custom πακέτα ειδικά για εσάς

Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας πακέτο για τον αγαπημένο σας προορισμό. Στο MEL TRAVEL μπορούμε να διαμορφώσουμε το ταξίδι σας σύμφωνα με τις custom επιλογές που θα κάνετε.
MelTravel
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
Login-icon Login   ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού  
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης